18 dagar kvar! - Elin och Malin här

Hej alla. 
Nu så är det bara 18 dagar kvar innan vi åker ner till Portugal så vi annsåg att det var dags att skriva ett litet inlägg nu. 

Jag, alltså Elin, var och spenaderade alla min mammas pengar igår på en shopping runda. Vi skulle försöka hitta någonting som jag kunde jobba i, typ shorts och vita t-shirts. Och vi lyckades :D Känns som att man har ruinerat hela familjen nu, och ändå så har man lite till att köpa känns det som. 
Malin ska också ta en tur på stan snart och kanske så kan hon önska sig det i födelsedags pressent så slipper hon att betala allt själv. 

Det är så att Malin fyller år den 13/6  så alltså när vi är iväg i Portugal så vi kommer att vara lediga hela dagen och bara ta det lugnt och ligga på stranden hela dagen. Sen ska vi kanske gå ut kvällen innan eller den dagen som hon fyller år. 
Om inte annat så kommer vi att ha jätte kul där nere! :)

Nu är det Malin som skriver. Jag kan säga att jag är riktigt spänd på att åka till Portugal. Det kommer att bli så lärorikt och kul men samtidigt spännande att få prova på arbetslivet på ett B&B.
Jag jobbar ju på hotell här i Halmstad på både frukostavdelningen och på städ så jag kan ju en del om hur man jobbar på detta hotellet jag har jobb på, men det ska bli kul att testa något nytt. 
Elin är minst lika spänd som jag och snart åker vi men det är mycket innan det som ska fixas.

Vi hörs senare om några dagar när vår APL i portugal börjar närma sig.

Ha det bra!