Tillbaka! - Malin här !

Eftersom jag och Elin tog lite lov härifrån så tänkte jag nu berätta lite kort om vad som hänt under tiden. Vi har båda haft ett bra lov tror jag. Jag har ju spenderat mitt nere i Alperna i Breuil-Cervinia som ligger i Italien. Dock har jag inte bara åkt skidor på Italiens sida utan även i Zermatt som ligger i Schweiz. Fin skidåkning och riktigt mysig by, något att rekommendera för er som åker skidor. Vi har haft sol nästan hela veckan, alla dagar utan två om jag inte minns helt fel, så lite färg har jag i alla fall fått i ansiktet. Men just nu längtar jag nog mest efter Portugal, det är den resan man längtar mest till känns det som. 

Det har hänt en rolig sak för Elin på lovet! Men det får hon berätta om själv tycker jag.

Nu till lite mer uppdatering om vår APL i Albufeira. 
Vi har kommit en bra bit på väg nu och nu börjar det kännas som om detta verkligen är på riktigt. Jag tror faktiskt att både jag och Elin ser fram emot vår APL lika mycket, vilken rolig möjlighet och merit för oss. Jag hade tänkt att prata med Elin mer om det i skolan på måndag om att kontakta Eva och Mats, ägarna för B & Bet vi ska vara på, eftersom att jag har en del frågor till dem och en del saker jag ska prata med Elin om som gäller Portugal. Men det tar vi på måndag i skolan helt enkelt.


Jag ville bara säga att nu är även flyget ner till Portugal bokat och då vet man att det är på riktigt, även fast det inte känns som om det är på riktigt. Flyget ner till Faro flygplats, som ligger en liten bit från Albufeira, går den 7 juni kl. 06.00 från Kastrup i Köpenhamn. Och hem från Albufeira åker vi den 5 juli 09.35 från Faro flygplats. Resan med flyg ner tar nästan fyra timmar, men jag klagar inte eftersom jag älskar att vara uppe i luften och sedan har jag Elin!

Vi återkommer med mer information senare och det kommer säkert ett inlägg från Elin här snart igen.